Van egy kamionos srác, aki márkát csinált saját magából. Az még hagyján, hogy letette a cigit, lefogyott, biciklizni és futni kezdett, mindezzel párhuzamosan pedig "kikezelte" a saját gernincsérvét az autópályák és benzinkutak szegélyezte mindennapjain, egy örökké mozgó kamion fülkéjéből. És mindezt világgá is kürtölte javarészt videók megosztásával. Persze, nem az egészséges életre való hittérítéssel kezdte, inkább a kezdő sofőrök virtuális felkészítésével, élménybeszámolókkal, kamionos receptekkel és csak menet közben lépett át az életmódira. Több, mint kamionos -ezt a márkát ő találta ki, ő testesíti meg, ez ő. De nem ez a lényeg.

A lényeg az, ha akarsz valamit, tegyél érte. Ő is hajnalban, vagy késő este megy el futni, hogy utánna néha kannából fürödjön le. Ő is ehetne konzervet, ahogy a többiek, ehelyett az árokparton nekiáll piknikezni. Próbálja a dolgok jobbik oldalát nézni, miközben a bádogdobozban kucorog.

Lehet nyaffogni, hogy meghíztam, de mikor voltál mozogni utoljára? Lehet hümmögni, hogy dehát... én... nekem nincs időm... egy túróst! Mindenki maga dönti el, hogy és mit csinál. Most, hogy tél van, vajon hányan mentek ki mégse futni? Tudod, amikor inkább még se megyek ki... Hányan ettek inkább mégegy vödör csipszet a takaró alatt a TV előtt, merthát kint olyan vacak az idő?

Will Smith mondta A boldogság nyomában című filmben: Ha akarsz valamit, tegyél érte!